Що таке сервісні центри забудовника у Києві, як купити житло в новобудовах

Купівля житла є багатоетапним і відповідальним процесом, особливо для тих, хто робить це вперше. Багато клієнтів стикаються з різними питаннями, які, здається, важко відразу осмислити. Щоб процес купівлі нерухомості проходив якомога легше, клієнту радять звертатися до сервісних центрів забудовника.

Зокрема, в Корпорації нерухомості (КН) РІЕЛ, які пропонують квартири без посередників в Києві та Львові, розповіли про механізм роботи таких сервісних центрів. Після підписання договору про придбання нерухомості кожен клієнт РІЕЛ отримує персонального менеджера, який надає супровід до моменту отримання права власності на об’єкт інвестиції, пише 24 канал з посиланням на КН.   Менеджер проконсультує клієнта про наступні кроки після підписання угоди, як відстежувати будівництво та які документи готувати. Сервісні менеджери Корпорації забезпечують повний супровід інвесторів від початку до кінця процесу придбання нерухомості. Вони надають консультації телефоном, онлайн та зустрічаються з клієнтами в офісах сервісних центрів, де обговорюються всі питання, пов’язані з придбанням нерухомості.   Сервісний менеджер також забезпечує інформування клієнтів про оплату, включаючи реквізити, суми платежів та підтвердження зарахування коштів. Вони також надають регулярну інформацію про процес придбання нерухомості до отримання права власності на об’єкт інвестування.

Ціни на вторинне житло в столиці

Деякі квартири можна купити менше, ніж за 20 тисяч доларів. Загалом через більшу кількість ракетних атак ціни на житло в місті знизилася. Для прикладу, однокімнатну квартиру на 19 квадратних метрів біля метро Академмістечко можна придбати всього за 19 тисяч доларів. Крім того, за 20,5 тисяч доларів продають смарт-квартиру з ремонтом площею 19 м² у Дарницькому районі столиці.

Нагадаємо, раніше Інформатор показав, як виглядає найдорожча квартира в Києві. Щоб її зняти, потрібно мати чималу суму кожен місяць.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *