США і Британія ввели нові санкції щодо імпорту металів з рф

Міністерство фінансів США в координації з Великою Британією ввело дві нові санкції проти РФ. Нові обмеження мають завадити імпорту алюмінію, міді та нікелю російського походження.

4535_1470475112_sankcii.jpg (59.73 Kb)

“Наші нові заборони на ключові метали в координації з нашими партнерами у Великій Британії націлені на доходи, які Росія може отримати для продовження своєї жорстокої війни проти України”, – заявила міністр фінансів США Джанет Єллен, йдеться в повідомленні американського міністерства.

“Можна легше позбавити Путіна можливості вести свою незаконну війну в Україні, якщо діяти разом із нашими союзниками”, – сказав канцлер казначейства Великої Британії Джеремі Хант. “Завдяки лідерству Британії в цій сфері, наші рішучі дії зі США щодо спільної заборони російських металів на двох найбільших біржах не дозволять Кремлю спрямовувати більше готівки у свою військову машину”, – йдеться у повідомленні.

Щоб реалізувати цю політику, Міністерство фінансів США видало нове рішення відповідно до E.O. 14068, яке забороняє імпорт до Сполучених Штатів алюмінію, міді та нікелю російського походження, вироблених 13 квітня 2024 року або пізніше (“метали”). Казначейство також видало додаткове визначення відповідно до Виконавчого наказу (E.O.) 14071, яке забороняє експорт, реекспорт, продаж або постачання будь-якій особі, яка знаходиться в Російській Федерації.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *