Bitboy Crypto: Binance виділила на боротьбу з SEC $1 млрд

SEC

Криптогігант Binance виділяє величезні гроші на позов із Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC), повідомив творець YouTube-каналу Bitboy Crypto з посиланням на юриста компанії.

«Я розмовляв із юристом Binance: вони виділили $1 млрд на боротьбу із SEC. По суті, біржа могла б найняти усі великі юридичні фірми відразу, щоб ті боролися за компанію», – написав Бен Армстронг у Твіттері.

Для порівняння, компанія Ripple витратила на боротьбу з тим самим американським регулятором у судах лише $150 млн, додав криптовалютний інфлюенсер.

Раніше Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) подала до суду на Binance та її засновника Чанпэна Чжао (Changpeng Zhao), а пізніше аналогічний позов був поданий проти біржі Coinbase. Потім SEC вимагає заморозити активи Binance.US. Незабаром американський підрозділ Binance повідомив про швидке відключення депозитів у доларах США з волі банківських партнерів.

Тим часом юристи Binance надали інформацію про те, що у 2019 році голова SEC Гері Генслер пропонував себе радником криптовалютної біржі. Генслера було призначено главою SEC у 2021 році президентом Джо Байденом (Joe Biden), а у 2023 році чиновник жорстко обрушився на криптоіндустрію, подавши до суду на численні компанії за нібито продаж незареєстрованих цінних паперів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *