“Київстар” змінює не лише тарифи

Мобільний оператор “Київстар” оголосив про зміну тарифних планів – причому як вартості, так і їхнього наповнення. Для номерів із передоплатою тарифи зміняться вже за тиждень – з 9 квітня. Нові умови запровадять для абонентів, чиї тарифні тарифи не оновлювалися з минулого року. За даними експертів ринку, подорожчання у більшості випадків становитиме близько 50 грн, але є й винятки.

02_vctr_media-1681802853.jpeg (40.8 Kb)

У контрактних абонентів та бізнес-клієнтів тарифи зміняться пізніше, з 1 травня 2024 року. Про це повідомила пресслужба “Київстару”, не назвавши конкретних тарифів.

У повідомленні компанії зазначається, що абоненти, для яких відбудуться зміни, отримують SMS з деталями про нові умови та вартість не менше ніж за 7 днів до початку дії змін. При цьому аналітики незалежної спільноти “Мобільний Зв’язок України” розповіли, що ціни змінять для таких тарифних планів :

При цьому в “Київстарі” наголошують: зміняться не лише ціни, а й наповнення пакетів мобільного зв’язку. “Також ми уніфікуємо умови оплати додаткових послуг, таких як інтернет, дзвінки та SMS після використання тарифних обсягів. Наприклад, якщо раніше після використання тарифних гігабайтів абонент платив 10 грн за кожні наступні 100 МБ, то надалі за 20 грн компанія надаватиме безлімітний інтернет до кінця доби”, – зазначають у “Київстарі”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *